Ansatte
Sommerslutt og eventyrhus
  ( 12/09/2019 )
  Da er barnehageåret 2019-2020 i gang. Nye barn har blitt varme(re) i trøya og vi kjenner på at det er deilig når høstlufta sniker seg innpå oss.

  Hvem som helst kan vel kjenne seg igjen i at den siste sommerferiedagen er litt vemodig. Men så er det jammen meg bra godt når hverdagen blir standarden igjen!
  Vi har hatt en fin oppstart, mange nye barn og et par nye voksne. Været har vært på vår side, så oppstart og tilvenning har foregått ute. Vi føler oss veldig heldige som har fått brukt uterommet på denne måten, og tenker at det blir tidsnok "innetid."

  I løpet av sommeren har lysthuset i hagen blitt ferdig. Et smykke i hagen. Eventyrhuset.

  Barna får bli med inn hit på eventyrstund, med de utroligste bildene fra en "nesten virkelig fantasiverden." Det er med andakt vi sitter der inne og koser oss med eventyr, finner hvilepulsen og kjenner på stemningen.

   Lørdag 21.september kl. 12-15 har vi offisiell åpning av eventyrhuset, velkommen skal du være! Kaffe og vafler vil det også bli. Vi gleder oss, og håper himmelens sluser holder seg tette denne dagen, det er tros alt triveligere å være tørr