Ansatte
Marihøna i vinden
  ( 02/11/2018 )

  "Det finnes ikke medvind for den som ikke vet hvor han skal" -Lucius Annæus Seneca


  Vi har hatt en høst med mange begivenheter. Først og fremst var det vår aller første oppstart her på Skrivargården. I tillegg har vi hatt en del «utenom det vanlige» episoder.

  Som resten av Trøndelag, har vi fått testet ut regntøy og støvler maksimalt i oktober. Og selv om det ikke finnes dårlig vær, bare dårlig klær, så kan man vel tørre å si at det er lov å ønske seg oppholdsvær! Men noe godt kom da ut av regnet. Vi oppdaget at vi hadde gravd igjen en gammel bekk når vi planerte bak fjøset, så når vannet kom farende ned fra Lerberen, flommet det over rundt grillhytta vår. Da var det bare å brette opp ermene, ta fra spader og trillebårer, og grave opp bekken igjen! Dette ble et veldig flott prosjekt for hele storbarnsgruppa, og vi lærte om samarbeid og at det å hjelpe hverandre er en fin ting!

  Vi blir stadig varme om hjertet av all den positive feedbacken vi får fra folk i nærmiljøet og ellers rundt omkring i landet. Når man har jobbet så mye for noe som betyr så mye, er det godt å se at andre også ser verdien i det arbeidet som er lagt ned.

  I oktober fikk vi besøk av en journalist fra www.barnehage.no -hun har skrevet en artikkel om oss. Det ble en sterk, men veldig fin artikkel 😊

  Nå når november er her, finner vi frem puter, pledd og hyggelige bøker og tar en hvilestund etter lunsj. Gjennom hele mørketida ligger vi strødd på gulvet etter lunsj, og bare kjenner at pulsen hviler i oss. Vi roer ned, tenker ikke på noe annet enn at det er deilig å bare være…