Ansatte
Uka som har gått (uke35.)
  ( 02/09/2016 )
  Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, POFF, mandag, tirsdag, onsdag osv...

  En ting er sikkert, i barnehagen flyr dagene fordi! Uka som har gått (det føles mer som den har spurtet,) har vært preget av høstens anmarsj. Med nye barn i barnehagen, og med et veldig væromslag, har vi nå hatt en god del hoste, snørr og såre halser. Sånn er det hver høst, basseluskene koser seg og nyter regn og vind, mens vi går å tørker den ene nesen etter den andre. Men vi har kosa oss allikevel!

  Vi har sånn smått begynt med det nye leikeprosjektet vårt på storbarn; Askeladden. Vi skal fordype oss i 2 eventyr, ett før jul og ett etter. SÅ skal vi leke, dramatisere, tegne, male og mye mer rundt dette temaet. Vi har startet med eventyret om prinsessen som ingen kunne målbinde, og barna syns det er veldig morsomt!

   

  Småbarn har vært litt redusert i antall denne uka, men har kosa seg på loftet og ute. Det var veldig rart å gå ute med regnhetta på hodet i plaskregnet -det bråka så fælt!

   

  Nå har vi hatt en god fredag, med leik først, også har vi startet opp med kor igjen! Dette året skal vi ha fokus på folkemusikk, og vi har valgt oss ut Fosentoner i koret! Det var veldgi rart og veldig moro å lære en sang som var litt "annerledes."

   

  Ønsker dere en god helg! Husk å lade batteriene <3