Ansatte
Hvor står vi?
  ( 28/04/2016 )
  Som dere sikkert har fått med dere, trues barnehagen med nedleggelse på grunn av de nye F-35 flyene som kommer til Ørland Hovedflystasjon høsten 2017. Helse- og omsorgsdepartementet sier at vi ikke kan drive pga for mye støy, mens Forsvarsbygg sier at vi ikke får noe kompensasjon for det vi har.

  Det er mange som spør hvor vi står i denne prosessen. Svaret er ganske enkelt at det vet vi ikke enda. Det jobbes iherdig med å få til en god løsning for barnehagen, og saken er nå tatt videre opp i systemet, over Forsvarsbygg. Ledelsen jobber med dette hver dag, og vi kan ikke gjøre annet enn å ha is i magen. Når det er sagt, så har vi alle sammen god tro på at rettferdigheten vil seire til slutt! 

  Vi har fått overveldende mye positive tilbakemeldinger etter at NRK Brennpunkt sendte sitt program fra Ørlandet. Folk har ringt, sendt meldinger og omtanke på annet vis fra hele landet. Og alle sier at dette ikke kan gå an.

  Vi skjønner at foreldre og eventuelle søkere kan føle mye usikkerhet i forhold til hele saken, men vit at alle vi som jobber på Marihøna musikk- og friluftsbarnehage har som mål å jobbe her i maaaange år til enda! Vi gir ikke opp, og håper ikke dere gjør det heller!

   

  Legger ved link til Brennpunkt programmet:

  http://www.nrk.no/dokumentar/xl/stoy-pa-landet-1.12898727