Ansatte
Hu hei, hvor det går!
  ( 14/12/2015 )

  Hu hei, som denne tiden fyker av gårde.. Nå nærmer året seg slutten, og vi har hatt mange opplevelser gjennom høsten og begynnelsen på vinteren.  Vi har hatt en høst med vær av mange slag, varme dager som har minnet oss om forsommeren og våte dager hvor alt bare har vært søkk vått! Og så heldige vi var som hadde snø!! (selv om det bare var 1 dag…)

  Blant noen av opplevelsene kan jeg nevne en koselig dag sammen med spillemann og «artigkaill» Ingvald Løge, og Tom Christian som er kokk på ØHF. Vi laga mat, lekte, dansa og sang sammen, før vi kunne sette oss ned å nyte en fantastisk lunsj! Takk for besøket, karer

   

  Vi har også hatt 2 flinke arbeidskarer her i løpet av høsten. Roar fikk god hjelp av Amanda sin morfar, Kolbjørn Gjestad, når det skulle legges nytt gulv ute i trappegangen. Tusen takk!!


  Nå har vi kommet inn i en deilig tid. Advent! Tenk så fint at det er en (nesten) hel måned bare for å vente og kose seg! Vi har roet helt ned, satt på julemusikken og bare brukt tiden på å kjenne på at vi gleder oss!

  Inne i barnas juleverksted har vi mange hemmeligheter. Og der kan INGEN foreldre komme inn J Så om barna er ekstra fnisete, og ekstra hemmelighetsfulle, så er det bare fordi vi har så mange gode hemmeligheter inni oss!

   

  Vi har adventsstund hver dag. Vi lister oss opp på loftet kl. 0900, og der sitter Siri og venter på oss. Det er tente lys, puter på gulvet og vi har satt opp julekrybbe. Siri leser et lite avsnitt pr.dag, fra en bok som handler om jula for lenge, lenge siden. Og vi trekker hjerter med dagens sanger. Det er skikkelig god stemning, og vi nyter den rolige starten på dagen.

  Tidlig i desember baka vi pepperkaker. MANGE pepperkaker! Det luktet skikkelig jul i barnehagen. Så bakte vi boller, for fredag 4.desember var vi så heldige at vi fikk komme ned på låven på Flatneset for å se en juleforestilling. Da hadde vi med boller og kakao til lunsj J Alle de private barnehagene var invitert, og vi hadde en koselig stund. Takk til de 4 som underholdt <3


  Mandag  7.desember fikk vi besøk av Marte Mari, Jarle og Andre som var på Ørlandet på besøk. Det var kjempe koselig, og marihøna koret sang sine fineste sanger for dem før de skulle dra

  I år som i fjor og året før der og så videre hadde vi en trivelig ettermiddag sammen med barn og foreldre med Jul på låven! Tusen takk til alle de som stilte opp og hjalp til, og en spesiell takk til foreldrerepresentant Elisabeth for organisering!

  Torsdag 10. desember var storbarn på kirkevandring i Ørland kirke. Vi fikk være med å spille julespillet, og vi fikk god stemning av å være der. Takk til de som stilte opp å kjørte, og en ekstra takk til Ingeborgs mamma, Ann Kristin, som pakket 11 barn i minibussen og kjørte fram og tilbake!! J

   

  Nå i dag, mandag 14.desember, driver barna og baker lussekatter, mens jeg sitter her og skriver. Vi skal markere Luciadagen og kose oss.

   

  Vi har kontroll på nedtellingen, og vet at det bare er 10 dager igjen til julaften. Og selv om noen av oss voksne kanskje kjenner at pulsen øker litt og vi ikke vet om vi rekker å bli ferdige (i år heller), er det bare glede og god spenning å se i øynene til barna! Tenk da, 10 dager, det er ikke flere enn at de kan telle det på fingrene sine!

  I morgen skal vi koke gomme, og på onsdag, når vi skal ha grøtfest, kommer Ivar Strøm (min pappa) på besøk for å spille trekkspill og spise sammen med oss!

  Som dere skjønner er det å jobbe i barnehage ekstra koselig og rikt på opplevelser i adventen <3


  Minner om at vi stenger i jula, og at vi har åpent for 6 barn mandag 21.desember.


  Ønsker dere alle en god jul. Tenk så flott å kunne skape varme minner sammen, som vil vare livet ut. Og det du føler du ikke får tid til, kan bare ligge. Det blir jul uansett! Og for barna er det beste med jula å bare være sammen, ikke om huset er helt støvfritt og om svoren på ribba ble perfekt

  Ta vare på hverandre, nyt freden og lad batteriene