Ansatte
Oppstart, høst, nytt barnehageår -mye skjer!
  ( 05/09/2015 )

  Ja, tida flyr... Plutselig var sommeren over, og vi har ønsket velkommen nye barn og hatt et herlig gjensyn med "veteranene"


   

  I en oppstartsfase er både små og store ekstra spente. Vi opplever mer lyd enn til vanlig og hver og en er ekstra sliten etter dagen. De første ukene med nye barn, vil det alltid være en del gråt. Men vi gjør det vi kan for at barna deres skal føle seg trygge, og de har alltid ett fang å krype opp i.

  Heldigvis har vi hatt fint vær etter ferien, så vi har vært mye ute, delt oss i mindre grupper og skapt trygge rammer rundt barna. Storbarn har valgt å trekke seg unna barnehagen, og etterlatt en roligere lekeplass for de nye barna. Det er lettere å bli trygg i en liten gruppe

   

  Nå skal vi straks i gang med årets leikeprosjekt. Og denne gang har vi landet på "Karsten og Petra" som tema. Vi håper at det i år blir lettere for barna å relatere seg til hovedpersonene enn ved fjorårets høneprosjekt  

   

  Planen er at barna skal bli så kjent med fortellingene, at de kan leve seg inn i den magiske liksom-verdenen. Vi voksne skal gå i rolle, lage leikelandskap og gjøre det vi kan for å inspirere til god leik. Deler en fin artikkel og hvor viktig liksomleken er for barna våre. Dette brenner vi virkelig for!  

  http://barnehageforum.no/showarticle.aspx?ArticleID=2703&CategoryID=5&SubCategoryID=39