Ansatte
Sommeren er her, i følge kalenderen i allefall!
  ( 25/06/2015 )


  På Marihøna barnehage nyter vi de siste ukene/dagene sammen før vi alle får en vel fortjent ferie!

  Den såkalte «før-ferie-tiden» er litt annerledes, både for de som er små og oss som er litt større. Både barn og voksne begynner å kjenne behovet for en ferie, at vi er slitne og har behov for å lade batteriene.  Men vi koser oss mens vi venter!


   Turdager og utelek er mye morsommere når det er mulig å bare løpe ut i jakke og joggesko, det er mye morsommere når humler, biller og andre skapninger våger seg ut å strekke på seg etter lange regnværsdager. Det er morsommere når gresset på haugen er så langt, at det å gå inn der, er som å vandre inn i den dypeste jungel på leting etter noe kjempe fantastisk!

   

  Som alle vet, har ikke denne forsommeren  vært den beste, sånn værmessig. Og selv om vi som jobber i barnehager alltid er kjempe positive til å gå ut i øsende, pøsende regn, og ikke ser mørkt på å måtte snørpe igjen hetta foran ansiktet på grunn av heseblesende vind, så har vi i løpet av de siste månedene kjent litt på motløsheten når vi atter en dag har våknet til sidelengs regn. «Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær,» sies det… Nå vel…  J

  Men så har vi da altså fått noen dager med oppholdsvær, og gløtt av sol, og alt regnet og vinden er glemt på et blunk! Barna leker og ler, de løper så fort at bena ikke kan bære dem. Skrubbsår på knær og blåflekkete legger er det aller beste tegnet på at sommeren er kommet!

  Sommerferien er rett rundt hjørnet, det er nesten så man kan lukte det! En tid hvor dere skal få være sammen med disse skjønne mini-menneskene som vi er heldige å få låne hver dag.

  Ferien er den korte tiden mellom planene og minnene

  ~Lea Couzin~

  Nyt sommeren, kjære dere. Lag mat sammen, lek sammen, le sammen, kos dere sammen –bare vær sammen! Barna har også batterier som må lades, behov for å barevære, ikke alltid gjøre.

   

  Det beste du kan gi dine barn, nest etter gode vaner, er gode minner.

  ~Sydney J. Harris~

   

   

  En fin sommer ønskes dere alle

   

   

  Hilsen oss i Marihøna barnehage