Ansatte
Takk for barnehageåret 2013-2014
  ( 08/01/2015 )

  Sommeren er forhåpentligvis bare rett rundt hjørnet, og det kribler i små og store kropper etter sommerferie. Det er tid for tilbakeblikk og for å rette blikket framover mot nye spennende utfordringer.

  Vi i Marihøna barnehage vil takke for et flott samarbeid, morsomme dager og koselige stunder gjennom året som har gått, og ønske våre fire, flotte førskolebarn lykke til videre på sin ferd!

  Noe enhver forelder kan kjenne igjen, er at det ikke alltid er like lett å finne tid til alt man skulle ha gjort. Sånn er det noen ganger for oss i barnehagen også. En torn i min side dette halvåret har vært vår kjære hjemmeside. Planene for den har vært store, ambisiøse og i utgangspunktet gjennomførbare.

  Men så var det denne tiden da.... Den flyr, og her sitter jeg nå rett før ferien og tanker på alle bildene jeg så gjerne skulle ha vist fram for dere. Men jeg har funnet noen fine øyeblikk og lagt dem i et album, så dere kan få en liten titt inn i vår magiske verden med deres barn.

  Så fra høsten av har jeg planer om å ha en bestemt dato hver mnd. dedikert til akkurat dette, å åpne litt av skattekammeret å slippe dere inn i en verden av minneverdige øyeblikk :)

  Fra meg og alle de andre i Marihøna banrehage ønskes dere en fabelaktig sommer!

  -Skap minner sammen.

  Torunn